Grus i Linköping

Köp grus vid Aska krossanläggning, Linköping

Besöksadress

Aska bergtäkt
Linköping

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.30-16.00
Fredag: 06.30-15.30
Lördag – söndag: Stängt


Platschef

Mattias Ståhl
076-117 12 33
mattias.stahl@svevia.se

Vågkontor/­beställning

010-458-15 85
klinga@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Linköping

Söder om Linköping hittar du Aska krossanläggning. Här kan du enkelt och smidigt hämta grus och ballast. Vi erbjuder bland annat stenmjöl, makadam och bergkross i olika dimensioner och för olika behov. Du vet alltid vad du får på flaket. Alla produkter är testade och CE-märkta på lokal nivå. Vi undersöker också återvunnet material – allt för ett hållbarare kretslopp. Besök krossanläggningen direkt eller kontakta platschefen för att beställa.

Mottagning av massor

I Aska kan vi ta emot schaktmassor och asfalt. Regler kring avlämning av massor hittar du i informationsbald nedan. En ifylld Avlämningsblankett måste alltid lämnas innan tippning och godkännas av oss. Maila gärna blanketten på adress klinga@svevia.se. Har du frågor kring mottagning av massor är du välkommen att kontakta oss.

Information avlämning massor Aska (PDF) Pdf, 818.7 kB.

Avlämningsblankett Aska (PDF) Pdf, 144.6 kB.

Prislista Aska krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Aska krossanläggning.

Prislista Aska 2021 Pdf, 627.2 kB.

Prislista Aska 2022 (gäller fr.o.m 1 februari) Pdf, 627.5 kB.