Grus i Stockolm

Köp grus i Stockholm, Arlanda.

Besöksadress

Bergtäktsvägen 20
190 60, Stockholm-Arlanda

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.00-16.00
Fredag: 06.00-13.00
Lördag – söndag: Stängt

Platschef

Thomas Eklund
070-687 52 61
thomas.eklund@svevia.se

Vågkontor/­beställning

Emilia Näktergal
070 - 224 17 28

Försäljning

Urban Jansson
070 - 241 54 39

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Stockholm

I Stockholm intill Arlanda flygplats hittar du Svevias moderna krossanläggning. Här kan du hämta grus och närproducerad ballast av högsta kvalitet. Du vet alltid vad du får på flaket - flertalet av produkterna är testade och CE-märkta. Vid anläggningen kan du bland annat köpa stenmjöl, bergkross och makadam i olika dimensioner. Kontakta platschefen eller besök anläggningen för mer information om dagsaktuellt sortiment eller för att beställa.

Prislista Arlanda krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Arlanda bergtäkt.

Prislista Arlanda krossanläggning Pdf, 53.8 kB.