Laboratorier för kvalitet och innovation

Svevia har egna laboratorier som analyserar allt från vägkonstruktioner till ballast, asfalt och bindemedel.

Kontakta våra laboratorier

Ett kunskapscenter på väg

Vår labbverksamhet fungerar som ett oberoende kunskapscenter för den egna asfalts-, ballast- och anläggningsverksamheten. Samtidigt är vi en partner för externa uppdragsgivare som vill analysera och genomföra tester av allt från asfaltsmassa till grundläggningsmaterial. Vi är med under hela resan från bergtäkt, proportionering till färdig konstruktion.

Om våra laboratorier

Vår labbverksamhet fungerar som ett oberoende kunskapscenter för den egna asfalts-, ballast- och anläggningsverksamheten. Samtidigt är vi en partner för externa uppdragsgivare som vill analysera och genomföra tester av allt från asfaltsmassa till grundläggningsmaterial. Vi är med under hela resan från bergtäkt, proportionering till färdig konstruktion

Kontakta våra laboratorier

Svevia har i dag sju ackrediterade laboratorier – från Malmö i söder till Umeå i norr. Utanför ackrediteringen har vi också egna fältlaboratorer i anslutning till våra mobila asfaltverk där verksamheten består av tillverkarkontroll i en certifierad miljö. Läs mer om var du hittar våra laboratorier och hur du kontaktar oss.

Kundbilaga laboratorier