Kontakta Svevia

Kontakta Svevias växel: 08 - 404 10 00, måndag-fredag 07.00-16.00. För fakturafrågor, kontakta ekonomi@svevia.se.

Vad vill du ha hjälp med?

Vi finns alltid nära dig i hela landet. Här hittar du bland annat kontaktuppgifter till våra kontor, krossanläggningar och övriga anläggningar.

Fakturafrågor

För fakturarelaterade frågor, kontakta ekonomi@svevia.se. För en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor tar Svevia från och med 1 januari 2015 endast emot fakturor som e-faktura. Vi kräver också e-faktura i alla våra nya avtal. Läs mer hur det fungerar här.

Asfaltverk

Via våra fasta och mobila asfaltverk kan vi försörja hela Sverige med asfaltsmassa - med egenskaper anpassade efter dina behov.

Krossanläggningar

Svevia har krossanläggningar över hela landet. Här kan du hämta grus och ballast från vårt breda sortiment av krossprodukter. Här nedan hittar du information om sortiment, öppettider och kontaktuppgifter för några av våra största täkter.

Vägstationer

Över hela landet har Svevia vägstationer utformade för att möjliggöra effektivt vägunderhåll. Här hittar du alla våra vägstationer listade från A till Ö.

Laboratorier

Svevias har egna laboratorier som analyserar allt från vägkonstruktioner till ballast, asfalt och bindemedel. Vi följer upp funktionskrav och fungerar som ett kunskapscenter för produktutveckling och innovation.

Kontor

Vi finns alltid nära dig i hela landet. Här hittar du kontaktuppgifter till våra kontor.

Emulsionsfabriker

Svevia har flera fabriker för tillverkning av bitumenemulsion - ett bindemedel för asfalt. Vi erbjuder allt från standardprodukter för klistring av asfaltlager till specialvarianter som uppfyller olika funktionskrav.

Anläggningar för efterbehandling

Vi hjälper dig att ta hand om förorenade schaktmassor, restprodukter och annat farligt avfall vid någon av våra efterbehandlingsanläggningar.

Följ oss i sociala medier

Ta del av nyheter, tips, aktuella händelser och mycket mer i våra sociala medier. Här får du följa med bakom kulisserna och senaste nytt från verksamheten.

Presskontakter

För dig som vill komma i kontakt med pressansvariga på Svevia.

Några av våra 100 krossanläggningar

Kontakta någon av våra krossanläggningar för att hämta grus, kross och ballastprodukter. Vi har anläggningar i hela landet – från norr till söder.

Hitta våra krossanläggningar