Kontakta Svevia

Vi finns alltid nära dig i hela landet. Här hittar du bland annat kontaktuppgifter till våra kontor, krossanläggningar och övriga anläggningar.

Vad vill du ha hjälp med?

För allmänna frågor är du välkommen att kontakta Svevias kundservice.

08 - 404 10 00
info@svevia.se

Öppettider: 07.00-16.00

Ytterligare kontaktuppgifter, bland annat till våra olika anläggningar och etableringar hittar du här:

Fakturafrågor

För fakturarelaterade frågor, kontakta ekonomi@svevia.se. För en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor tar Svevia från och med 1 januari 2015 endast emot fakturor som e-faktura. Vi kräver också e-faktura i alla våra nya avtal. Läs mer hur det fungerar här.

Asfaltverk

Via våra fasta och mobila asfaltverk kan vi försörja hela Sverige med asfaltsmassa - med egenskaper anpassade efter dina behov.

Krossanläggningar

Svevia har krossanläggningar över hela landet. Här kan du hämta grus och ballast från vårt breda sortiment av krossprodukter. Här nedan hittar du information om sortiment, öppettider och kontaktuppgifter för några av våra största täkter.

Kontor och vägstationer

Svevia har kontor och vägstationer över hela landet. Här hittar du information om några av de platser där du hittar oss, från A till Ö.

Laboratorier

Svevias har egna laboratorier som analyserar allt från vägkonstruktioner till ballast, asfalt och bindemedel. Vi följer upp funktionskrav och fungerar som ett kunskapscenter för produktutveckling och innovation.

Emulsionsfabriker

Svevia har flera fabriker för tillverkning av bitumenemulsion - ett bindemedel för asfalt. Vi erbjuder allt från standardprodukter för klistring av asfaltlager till specialvarianter som uppfyller olika funktionskrav.

Mottagningsanläggningar

Vi hjälper dig att ta hand om förorenade schaktmassor, restprodukter och annat farligt avfall vid någon av våra efterbehandlingsanläggningar.

Följ oss i sociala medier

Ta del av nyheter, tips, aktuella händelser och mycket mer i våra sociala medier. Här får du följa med bakom kulisserna och senaste nytt från verksamheten.

Presskontakter

För dig som vill komma i kontakt med pressansvariga på Svevia.