Jobba hos Svevia

Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Dela väg med oss

Läs mer om dina möjligheter på Svevia.

Lediga jobb på Svevia

Det finns många olika typer av arbetsområden, befattningar och utmaningar inom Svevia. Här hittar du vår aktuella jobblista för Sverige och Norge.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Dina möjligheter

Vi erbjuder dig en utmanande vardag. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad.

Möt våra medarbetare

Här möter du några av våra medarbetare som berättar hur en helt vanlig dag kan se ut på Svevia.

Företaget

Vi har gjort ett tydligt val. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Läs mer om vad vi gör och vad vi tror på.

Arbetsområden på Svevia

På Svevia finns många olika arbetsområden med cirka 100 olika befattningar. Vi jobbar med allt från anläggning och drift av vägar, broar, järnväg till sanering, parkskötsel och trafiksystem.

Förmåner

Som anställd på Svevia finns olika förmåner du kan ta del av – subventionerad friskvård, hälsokontroller, extra ersättning vid föräldraledighet.

Karriärvägar

På Svevia erbjuder vi karriärer inom många olika verksamheter. Bland annat anläggning, drift, beläggning, marksanering och inom flera av våra affärsstödjande verksamheter.

Utbildning och kompetensutveckling

Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Ledarskap

För att ge företagets ledare så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas i sina uppdrag erbjuder vi träning och kompetensutveckling i olika former.

Exjobb

Exjobb ger dig en möjlighet att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden.

Praktik

Svevia erbjuder praktikplats (LIA) till dig som studerar vid Yrkeshögskola (YH), högskola och universitet

Svevias traineeprogram

Svevia erbjuder ett traineeprogram på 18 månader – för dig som vill utvecklas som ingenjör och skapa samhällsnytta som ledare och specialist på väg.

Tekniksprånget

Tekniksprånget ger dig chansen att se ingenjörsyrket från insidan och uppleva alla möjligheter som kommer med yrket.

Tillsammans får vi stad och land att fungera - se filmen

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster