Ledarskap

Som ledare är du en av Svevias viktigaste förebilder och kulturbärare och förväntningarna är höga. Här kan du läsa om vad vi gör för att utveckla framgångsrika ledare på Svevia.

Ledarskapsutveckling - ett strategiskt mål

Alla chefer är viktiga nyckelpersoner i Svevia. Chefens viktigaste uppgift är att skapa resultat genom att ta tillvara potentialen hos varje medarbetare.

För att ge ledare så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas i sina uppdrag erbjuder Svevia akademin träning och kompetensutveckling i olika former. Exempel är ledarskapsutbildningar, interna eller externa program där vi samarbetar med de bästa leverantörerna.

Platschefs- och arbetsledarprogram

Som specialister på väg har vi höga krav på oss. Med platschefs- och arbetsledarprogrammet bygger vi en stadig grund för utveckling mot långsiktig och hållbar lönsamhet.

Svevias utvecklingsprogram för platschefer och arbetsledare riktar sig till befintliga och potentiella
ledare i Svevia.

Programmen berör områden som operationell effektivitet, lönsamhet, kund och ledarskap. Inte minst möjligheten till att nätverka gör programmen mycket uppskattade.

Individuell coaching

Vi erbjuder även individuell coaching, allt för att du som ledare ska växa och utvecklas.

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Karriärvägar

På Svevia erbjuder vi karriärer inom många olika verksamheter bland annat anläggning, drift, beläggning, marksanering och inom flera av våra affärstödjande verksamheter.

Möt våra medarbetare

Här möter du några av våra medarbetare som berättar hur en helt vanlig dag kan se ut på Svevia.