Utbildning och kompetens­utveckling

Svevia erbjuder stora möjligheter till lärande och utveckling. Här kan du läsa om några av möjligheterna.

Goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande miljö

Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Stora utvecklingsmöjligheter

Vårt mål är att alla medarbetare ska ha stimulerande arbetsuppgifter och möjligheter att påverka såväl Svevias utveckling som sin egen.

Därför uppmuntrar vi dig som medarbetare att ta för sig av alla utvecklingsmöjligheter som erbjuds – och det är många.

För oss handlar kompetensutveckling om alla aktiviteter och insatser som sker för att utveckla medarbetaren och företaget – från lärandet i det dagliga arbetet till utbildningsprogram skräddarsydda för olika behov och yrkesroller.

Svevia akademi

Via vårt kompetenscenter Svevia akademin hittar du utbildnings- och utvecklingsinsatser för att fördjupa dina kunskaper inom ett område eller bredda dem till ett nytt.

Inom Svevia akademin arbetar vi kontinuerligt för att ta fram nya utvecklingsaktiviteter. Vi har ett brett utbud med utbildningar och program och vi arbetar tillsammans med de allra bästa externa leverantörerna.

I programmen medverkar även medarbetare från Svevias olika specialistområden.

Så gott som alla medarbetare deltar kontinuerligt i interna eller externa utvecklingsinsatser. De interna programmen omfattar allt från kurser i yrkeskompetens till program för diplomerade arbetsledare och platschefer till egna ledarskapsprogram.

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Karriärvägar

På Svevia erbjuder vi karriärer inom många olika verksamheter bland annat anläggning, drift, beläggning, marksanering och inom flera av våra affärstödjande verksamheter.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.