Lediga jobb

Vi bygger och utvecklar vägkänslan. Vi söker allt från yrkesarbetarare till chefer. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Aktuell jobblista

Skicka in en spontanansökan

Hittar du inte ditt drömjobb just nu är du alltid välkommen att göra en spontanansökan. Dina uppgifter blir då sökbara för oss när vi är på jakt efter nya talanger och du får löpande tips om nya lediga tjänster.

Sök till ett av Sveriges bästa traineeprogram

Som trainee deltar du i ett skräddarsytt program som pågår under 12 månader där du får möjlighet att utveckla din affärsförståelse för helheten, ditt ledarskap samtidigt som du fördjupar dig i arbetet inom någon av våra tre divisioner.

Ansök nu

Vår rekryteringsprocess

Från ansökan till erbjudande om anställning.

Gör ditt exjobb på Svevia

Exjobb ger dig en möjlighet att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Dessutom lär vi känna dig och du får visa vad du kan!

Läs mer om exjobb på Svevia

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Arbetsområden på Svevia

På Svevia finns många olika arbetsområden med cirka 100 olika befattningar. Vi jobbar med allt från anläggning och drift av vägar, broar, järnväg till sanering, parkskötsel och trafiksystem.