Exjobb

Exjobb ger dig en möjlighet att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Dessutom lär vi känna dig och du får visa vad du kan!

Gör ditt exjobb på Svevia

Gör ditt examensarbete hos oss och utveckla dina egna kunskaper samtidigt som du bidrar till utvecklingen av vår verksamhet. Dessutom får du värdefull erfarenhet och en möjlighet att knyta kontakter för framtiden.

Intresseanmälan

Har du en egen idé är du välkommen att skicka in en exjobbsansökan. Beskriv dig själv, och den idé du har. Har vi möjlighet att ta emot dig får du en handledare som introducerar dig i vårt företag och är ditt bollplank under arbetets gång.

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Arbetsområden på Svevia

På Svevia finns många olika arbetsområden med cirka 100 olika befattningar. Vi jobbar med allt från anläggning och drift av vägar, broar, järnväg till sanering, parkskötsel och trafiksystem.