Karriärvägar

Hos oss märks du och gör skillnad – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller utvecklas som specialist. Karriärvägarna är många.

Utmärk dig och gör karriär

På Svevia erbjuder vi utvecklings- och karriärmöjligheter inom många olika verksamheter bland annat anläggning, drift, industri, marksanering och inom flera av våra affärsstödjande verksamheter.

Olika karriärvägar

Som landets ledande företag inom drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige har vi ständigt många spännande projekt igång. Komplexa och utmanande uppdrag kräver en ständig tillförsel av kompetenta medarbetare.

Därför erbjuder vi dig som medarbetare flera karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller utvecklas som specialist. Som anställd på Svevia kan du arbeta antingen som yrkesmedarbetare eller tjänstemedarbetare:

Yrkesmedarbetare

Vi erbjuder yrkesinriktade karriärvägar inom så gott som samtliga yrkesgrupper inom mark, betong, beläggning, fastighetsskötsel, maskin, vägarbete med flera.

Tjänstemedarbetare

För dig som är intresserad av att göra en ledarskapsresa finns utvecklingsmöjligheter inom bland annat projektledning, affärsledning och ledarskap.

För specialister finns många utmanande och utvecklande möjligheter att vässa sin spetskompetens.

Individuell plan för kompetensutveckling

Utifrån Svevias mål sätter vi upp dina personliga mål och planerar gemensamt hur du ska uppnå dem. Genom detta arbetssätt öppnas stora möjligheter till individuell utveckling för dig som medarbetare.

Svevia akademin - vårt kompetenscenter

Svevias egna akademi är navet i kompetensutvecklingen av dig som medarbetare. Här samlas ett brett utbud av utbildningar och utvecklingsprogram i intern regi eller i samarbete med externa leverantörer, allt för att du ska kunna fördjupa dina kunskaper inom ett område eller bredda dem till ett nytt. Vi erbjuder behörighetsutbildningar för att du ska arbeta tryggt och säkert men även utveckling av kritiska kompetenser hos dig som ledare och specialist.

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Möt våra medarbetare

Här möter du några av våra medarbetare som berättar hur en helt vanlig dag kan se ut på Svevia.