Förmåner

Utmanande arbetsuppgifter och en spännande miljö är inte dina enda förmåner.

Som medarbetare på Svevia kan du
ta del av flera förmåner

Svevias framgång är beroende av stolta och engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad – för samhället, kunderna,
kollegor och sig själva. Som anställd på Svevia har du tillgång till ett antal förmåner som hjälper dig att lyckas. Såväl i din karriär som i din vardag.

Svevia är en arbetsgivare du kan lita på. Vi erbjuder förmåner som skapar extra trygghet på arbetet och i ditt privatliv.

Trygga villkor

Svevia är en arbetsgivare du kan lita på. Vi erbjuder förmåner som skapar extra trygghet på arbetet och i ditt privatliv.

Exempel på några av våra trygga villkor:

  • Kollektivavtal tecknade med Seko, Ledarna och Unionen, Sveriges ingenjörer och Byggnads.
  • Omfattande personalförsäkringar mot exempelvis arbetsskada
    och när du reser i tjänsten
  • Extra ersättning vid föräldraledighet
  • Kollektivavtalad tjänstepension

Attraktiva erbjudanden

Att jobba på Svevia ska vara utvecklande och förmånligt. Som medarbetare på Svevia har du därför tillgång till ett antal attraktiva erbjudanden.

Vi erbjuder bland annat detta:

  • En förmånsportal med företagsspecifika förmåner, rabatter och andra erbjudanden att nyttja i tjänsten eller på din fritid.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Möjlighet till löneväxling för extra pension
  • Förmånligt personalbilserbjudande för vissa yrkeskategorier
Att jobba på Svevia ska vara utvecklande och förmånligt. Som medarbetare på Svevia har du därför tillgång till ett antal attraktiva erbjudanden.
Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder utbildningar inom allt från praktiska yrkeskurser till specialist- och ledskapsutbildningar – i egen regi och i samarbete med fristående aktörer.

Karriär och utbildning

Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder utbildningar inom allt från praktiska yrkeskurser till specialist- och ledskapsutbildningar – i egen regi och i samarbete med fristående aktörer. Vi bedriver en strukturerad ersättarplanering för att säkra framtida kompetens. Vår ambition är att låta medarbetarna fortsätta växa och utvecklas under hela sin karriär. Goda möjligheter till utveckling och nya utmaningar finns för den som visar intresse, driv och nyfikenhet!

Inom vårt kompetenscenter Svevia Akademin hittar du ett brett utbud av utbildningar och utvecklingsprogram, allt för att du ska kunna fördjupa dina kunskaper inom ett område eller bredda dem mot andra roller i Svevia.

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Företaget

Vi har gjort ett tydligt val. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Läs mer om vad vi gör och vad vi tror på.