Grus i Uppsala

Köp grus vid Grän krossanläggning i Uppsala.

Besöksadress

Grän, Rasbo
755 96 Uppsala

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.00-16.00
Fredag: 06.00-13.00
Rast: 09.00-09.30, 13.00-13.30
Lördag – söndag: Stängt

Platschef

Thomas Eklund
070-687 52 61
thomas.eklund@svevia.se

Försäljning

Urban Jansson
070-241 54 39
urban.jansson@svevia.se

Vågkontor/­beställning

Benita Wallén
010-458 18 00
benita.wallen@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Uppsala

Vid Grän krossanläggning i Uppsala kan du hämta närproducerat grus och ballastprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av makadam, bergkross och stenmjöl i flera olika dimensioner. Allt material som produceras är väl testat och CE-märkt på lokal nivå. Krossanläggningen är öppen från klockan 06.00 alla vardagar och du beställer enklast ditt material genom att besöka anläggningen eller genom att kontakta platschefen.

För att beställa grus och krossprodukter från anläggningen i Uppsala eller för mer information om dagsaktuellt sortiment, kontakta försäljare.

Prislista Uppsala

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Grän krossanläggning.

Prislista Uppsala (PDF) Pdf, 55.9 kB.