Grus i Sundsvall

Köp grus vid Blåberget krossanläggning, Sundsvall.

Hitta hit

Klicka på knappen nedan för att hitta hit.

Öppettider

Måndag - torsdag: 06.30-16.00
Fredag: 06.30-14.00
Lunchstängt: 11.00-11.30
Lördag-Söndag: Stängt

Platschef

Susanne Eriksson
070-262 11 03
susanne.eriksson@svevia.se


Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Sundsvall

Hämta ditt grus i Sundsvall från Svevias krossanläggning vid Blåberget väster om Sundsvall. Vi erbjuder bland annat stenmjöl, makadam och bergkross. Naturligtivs är alla produkter väl testade och CE-märkta. Vi undersöker även återvunnet material.

Vill du köpa grus från anläggningen i Sundsvall eller vill veta mer om dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor, kontakta platschefen.


Mottagning av massor i Blåberget

I Blåberget kan vi ta emot schaktmassor och asfalt. Regler kring avlämning av massor hittar du i Avlämningsblankett nedan. En ifylld Avlämningsblankett måste alltid lämnas innan tippning och godkännas av oss. Har du frågor kring mottagning av massor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Avlämningsblankett Blåberget (PDF) Pdf, 139.3 kB.


Prislista Blåberget krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Blåbergets krossanläggning.

Prislista Blåberget krossanläggning Pdf, 227.8 kB.