Köp grus i Motala

Köp grus vid Kvarn krossanläggning, Motala

Besöksadress

Kvarn
590 28 Borensberg

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.30-16.00
Fredag: 06.30-14.00
Lördag – söndag: Stängt

Platschef

Mattias Ståhl
076-117 12 33
mattias.stahl@svevia.se

Vågkontor/­beställning för avhämtning

010-458-15 85
klinga@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Motala

Vid Svevias krossanläggningar Kvarn i Motala köper du närproducerad ballast. Vi erbjuder bland annat gårdsgrus och infiltrationssand i olika dimensioner och storlekar. Vi har även möjlighet att undersöka återvunnet material Du kan känna dig trygg i att det du får på flaket är testat och CE-märkt på lokal nivå. Vi undersöker också återvunnet material – allt för ett hållbarare kretslopp.