Köp grus i Sandviken

Köp grus vid Svevias krossanläggning Tuna i Sandviken.

Besöksadress

Gamla Tunavägen 19
811 91 Sandviken

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.30-15.30
Fredag: 06.30-13.00
Lördag – söndag: Stängt

Platschef

Mathias Ericsson
072-528 34 20
mathias.ericsson@svevia.se

Utlastning

Gunnar Snis
070-244 60 40

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Sandviken

Vid Svevias krossanläggning Tuna i Sandviken kan du köpa och hämta dina grus- och ballastprodukter. Vi erbjuder bland annat makadam, krossad asfalt och bergkross i olika dimensioner anpassat utefter dina önskemål och behov. Du kan vara trygg i att det du får på flaket är närproducerat, väl testat och CE-märkt på lokal nivå. Vi har även möjlighet att undersöka också återvunnet material – allt för ett hållbarare kretslopp.

Kontakta platschefen eller besök anläggningen direkt för att få information om aktuellt sortiment eller för att beställa ballastmaterial.

Släpkärra

Svevia kan tyvärr inte ta emot släpvangskunder i nuläget utan hänvisar till Maserfrakts anläggning på Förrådsgatan, tel. 026-24 59 20

Prislista Tuna krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Tuna bergtäkt.

Prislista Tuna krossanläggning 2021 Pdf, 51.6 kB.

Prislista Tuna krossanläggning 2022 Pdf, 73 kB.

Svevia går ut med en prisjustering* på 5 kr/ton den 1 februari 2022 med anledning av den onormala prisförändring på diesel och därmed ökade kostnader i produktion.

* Prisjusteringen gäller basprislistor. Offerter och avtal ligger enligt ök.