Grus och kross i Hässleholm

Köp grus och kross vid Finja krossanläggning, Hässleholm

Besöksadress

Skönabäck 9249
281 95 Vankiva

Öppettider

Kontor:

Måndag –fredag: 06.45-16.00

Utlastning:

Måndag – torsdag: 07.00-15.50

Vågkontor/beställning

0451 - 700 400
finja@svevia.se


Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Hässleholm

Är du intresserad av grus och kross i Skåne? I Finja strax utanför Hässleholm hittar du Svevias krossanläggning. Här köper du bland annat bergkross och naturgrus, ett naturligt rundat stenmaterial som exempelvis är användbart vid betongtillverkning. Kontakta vår krossanläggning i Hässleholm för mer information om utbud eller för att göra en beställning.

Viktig information till dig som tidigare kund/leverantör till Bröderna Hall AB

Från och med 1 juli 2019 har verksamheten i Bröderna Hall AB övergått till Svevia AB. Detta innebär bland annat förändringar gällande fakturahantering. I dokumenten nedan hittar du information om hur du som kund/leverantör påverkas:

Information till dig som kund Pdf, 100.3 kB.

Information till dig som leverantör Pdf, 85.7 kB.

Prislista Finja krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Finja krossanläggning.

Prislista Finja krossanläggning Pdf, 162 kB.