Köp grus i Älvsbyn

Köp grus vid Pålsträsk krossanläggning, Älvsbyn.

Öppettider

Kontakta platschef för dagsaktuellt sortiment och öppettider.

Platschef

Therese Johansson
076-771 53 82
therese.johansson@svevia.seEtt urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Älvsbyn

Vid krossanläggningen i Pålsträsk strax utanför Älvsbyn hittar du grus- och krossprodukter anpassade för dina behov. Oavsett om det gäller ballast till ett vägbygge, dränering, grundläggning eller asfalttillverkning så hittar du det hos oss. Allt material är närproducerat och du kan vara säker på vad du får på flaket. Produkterna är testade och CE-märkta på lokal nivå. Kontakta krossanläggningen för mer information om sortimentet och för att beställa.

För prisuppgifter, beställning med leverans och dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor kontakta platschefen.