Köp grus i Mellerud

Köp grus vid Gatan krossanläggning, Mellerud

Besöksadress

Ör Eriksbyn 6
464 92 Mellerud

Öppettider

Måndag – fredag: 06.30-16.00
Rast: 09.00-09.30 och 13.00-13.30
Lördag – söndag: Stängt

Platschef

Bo Persson
072-223 68 70
bo.persson@svevia.se

Order/­försäljning

Elin Wästeräng
010-458 11 13
elin.wasterang@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Mellerud

I Mellerud, cirka tre mil norr om Vänersborg hittar du Svevias krossanläggning Gatan. Här kan du köpa olika typer av bergkross, makadam och andra ballast-produkter. Alla produkter är testade och CE-märkta på lokal nivå, och vi kan även erbjuda undersökning av återvunnet material. Besök Gatans bergtäkt direkt, eller ta kontakt via uppgifterna på denna sidan.

För jordförsäljning

Kontakta platschefen.

Betalsätt

Swish

Faktura

Köp grus med släpkärra eller beställ hemleverans med storsäck

Hos oss kan du hämta material med släpkärra

Du kan även få material i Storsäck med hemleverans, kontakta oss så får du veta mer.

För prisuppgifter, beställning med leverans och dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor kontakta platschefen.