Köp grus i Skara

Köp grus vid Blombacka krossanläggning, Skara

Besöksadress

Vinköl krossen 1
532 94 Skara

Öppettider

Måndag –fredag: 06.30-15.30
Rast: 09.00 - 09.30 och 13.00 - 13.30


Platschef

Christian Jacobsson
070-219 14 64
christian.jacobsson@svevia.se

Vågkontor/­beställning

Eva Borglund
010-458 15 87
eva.borglund@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus vid Blombacka krossanläggning

Vid Blombacka krossanläggning i Skara kan du hämta närproducerad ballast. Vi har öppet fem dagar i veckan och erbjuder flera typer av ballast-material i olika dimensioner och storlekar. Du kan alltid känna dig trygg i att du vet vad du får på flaket. Alla produkter har testats noggrant och är CE-märkta på lokal nivå. Vi undersöker också återvunnet material – allt för ett hållbarare kretslopp.

Hämta grus med släpkärra eller beställ hem i storsäck

Ni är välkomna att hämta material själva på släpkärra, valfri fraktion pris 450 kr/kärra inkl.moms. Vi erbjuder även hemleverans i storsäck.

För prisuppgifter, beställning med leverans och dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor kontakta platschefen.