Köp grus i Habo

Köp grus vid Tumbäck krossanläggning, Habo.

Besöksadress

Tumbäck bergtäkt
566 92 Habo

Öppettider

Måndag – fredag: 06.00-20.00
Lördag – söndag: Stängt

Kontakta platschef för utlastning

Platschef

Mattias Ståhl
076-117 12 33
mattias.stahl@svevia.se

Vågkontor/­­beställning för avhämtning

010-458-15 85
klinga@svevia.se

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Habo

I Habo norr om Jönköping och strax intill vättern hittar du Tumbäck krossanläggning. Vid krossanläggningen hittar du ett brett utbud av krossmaterial och ballast - närproducerat och med högsta kvalitet. Alla produkter är testade och CE-märkta på lokal nivå. Vi har även möjlighet att undersöka återvunnet material. Anläggningen har öppet fem dagar i veckan från klockan 06.00 till 20.00.

Kontakta ansvarig platschef eller besök täkten för att beställa.

Mottagning av massor

I Tumbäck kan vi ta emot schaktmassor och asfalt. Regler kring avlämning av massor hittar du i informationsblad nedan. En ifylld Avlämningsblankett måste alltid lämnas innan tippning och godkännas av oss. Maila gärna blanketten på adress klinga@svevia.se. Har du frågor kring mottagning av massor är du välkommen att kontakta oss.

Information avlämning massor Tumbäck (PDF) Pdf, 144.2 kB.

Avlämningsblankett Tumbäck (PDF) Pdf, 144.2 kB.

Prislista Tumbäck

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Tumbäck krossanläggning.

Prislista Tumbäck 2021 Pdf, 621.9 kB.

Prislista Tumbäck 2022 (gäller fr.o.m 1 februari) Pdf, 621.8 kB.