Grus i Eskilstuna

Köp grus vid Barva krossanläggning, Eskilstuna.

Besöksadress

Barva Hummelkärr
635 05, Eskilstuna

Öppettider

Måndag – torsdag: 06.30-16.00
Fredag: 06.30-13.00
Lördag – söndag: Stängt


Platschef

Thomas Eklund
070-687 52 61
thomas.eklund@svevia.se

Utlastning

Mikael Eklund
070-687 50 08

Ett urval av våra produkter

För dagsaktuellt sortiment, kontakta platschefen.

Makadam

Makadam kan användas i bärlager, förstärkningslager, dränering, kappilärbrytande skikt men också som slitlager och dekorationslager på gång- och parkeringsytor. Makadam går att få i många färger vilka beror på vilken bergart det är som i sin tur beror på var det är brutet.

Bergkross

Bergkross finns i en mängd olika storlekar och går under många olika namn beroende på användningsområde. Bergrkoss kan bland annat användas för underhållsgrusning av vägar, planer och parkeringsplatser.

Stenmjöl

Stenmjöl är det finaste materialet som tas fram vid krossning. Stenmjöl används vid fogning av marksten och plattor, justeringar, jordförbättring med mera.

Sand

Sand är ett finkornigt material som bland annat finns naturligt i våra rullstensåsar. Sand är ett viktigt material som ibland används då någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en annan beläggning.

Grus i Eskilstuna

Öster om Eskilstuna hittar du Barva krossanläggning. Här kan du köpa grus och ballastprodukter. Vi erbjuder bland annat makadam, stenmjöl och bergkross i olika dimensioner och storlekar. Allt du får på flaket är närproducerat, väl testat och CE-märkt på lokal nivå. Vi undersöker också återvunnet material – allt för ett hållbarare kretslopp. För mer information om öppettider, dagsaktuellt sortiment eller för att lägga en beställning, kontakta platschefen.

Prislista Barva krossanläggning

Ladda ned filen för att se prislista för krossprodukter och stenmaterial vid Barva krossanläggning.

Prislista Barva krossanläggning Pdf, 50.9 kB.