Grus i Sundsvall

Hämta ditt grus i Sundsvall från Svevias krossanläggning vid Blåberget väster om Sundsvall. Vi erbjuder bland annat stenmjöl, makadam och bergkross. Naturligtivs är alla produkter väl testade och CE-märkta. Vi undersöker även återvunnet material.

Köp grus från Svevias krossanläggning vid Blåberget, Sundsvall

Köp grus i Sundsvall - Blåberget krossanläggning

Kontakt:

Platschef, Tommie Westin
072-454 84 84
tommie.westin@svevia.se

Öppettider:

Måndag - torsdag 06.30 - 16.00
fredag 06.30-14.00
Lunchstängt 11.00 - 11.30


Mottagning av massor:

I Blåberget kan vi ta emot schaktmassor och asfalt. Regler kring avlämning av massor hittar du i Avlämningsblankett nedan. En ifylld Avlämningsblankett måste alltid lämnas innan tippning och godkännas av oss. Har du frågor kring mottagning av massor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Avlämningsblankett Blåberget (PDF)


Sortiment:

  • Stenmjöl 0/4
  • Bergkross 0/16
  • Bergkross 0/32
  • Bergkross 0/90
  • Bergkross 0/150
  • Makadam 2/5
  • Makadam 4/8
  • Makadam 8/16
  • Asfaltkross 0/16


Vill du köpa grus från anläggningen i Sundsvall eller vill veta mer om dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor, kontakta platschefen.

Här hittar du Svevias krossanläggningar

Vi finns i hela landet

Kontakta någon av våra krossanläggningar för att hämta grus, kross och ballastprodukter. Vi har anläggningar i hela landet – från norr till söder.

Vårt sortiment - Bergkross, naturgrus, sand, morän, fyllnadsmaterial och återvunnen asfalt

Ett brett sortiment

Vid Svevias ballastanläggningar hittar du alla de krossprodukter du behöver för exempelvis vägbyggen, dränering, grundläggning, järnvägskonstruktioner och betong- och asfalttillverkning.

Vi labbar med berget

Vid våra laboratorier testar vi all ballast som lämnar våra krossanläggningar

Runt om i landet har vi egna laboratorier som testar alla krossprodukter som lämnar våra täkter. Vi ger klara besked om de tekniska egenskaperna hos varje produkt.

Asfaltera mera

Vi hjälper dig med beläggning och asfaltering

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och när det behövs analyserar våra labb asfalten – på molekylnivå.