Projekt - trafikanordningar

Läs mer om några av de projekt vi utfört inom vägavstängningar och trafikanordningar.

Ett urval av våra projekt

Vi har lång erfarenhet av trafikavstängningar och hjälper till såväl med planering och TA-planer som när det är dags att stänga av trafiken. Här kan du läsa mer om några av våra genomförda uppdrag.

Bakom varje händelse av dignitet står Svevia

Förutom ansvaret för att på ett säkert och effektivt sätt stänga av vägar och gator för kungliga korteger och politiskt tunga besökare så sköter Svevia utplacering av flaggstänger, vi hissar flaggorna och sköter logistik och utplacering av blomsterarrangemang.

Trafikanordningar, reparation Stallbackabron

Svevia fick uppdraget att sköta om alla trafikanordningar (TA) under renoveringsarbetet på Stallbackabronbron.

 Avstängning för folkfest, Ironman

Ironman i Kalmar är en folkfest, med ett publikhav på hundratusen åskådare, 3 000 tävlande och en bana längs allmän väg på 18 mil. Planeringen för trafikavstängningarna är minutiösa.

Säkerhet för löpare och åskådare, Midnattsloppet

När midnattsloppet går av stapeln i Stockholm och Malmö finns Svevia på plats för att sköta trafikanordningarna kring evenemanget.

Trafikavstängning vid Eurovision Song Contest

För att skapa en säker trafikmiljö för deltagare och fans vid Eurovision Song Contest i Stockholm 2016 skötte Svevia trafikavstängningarna åt Stockholm Stad.

Avstängnings­material för säkra evenemang

Hyr avstängningsmaterial för säkra vägavstängningar vid exempelvis evenemang eller vägarbeten.

Hyr avstängningsmaterial

Mer inom trafikanordningar

Svevia har lång erfarenhet av allt som krävs för att genomföra vägavstängningar i alla typer av trafikmiljöer på ett trafiksäkert sätt. Läs mer om vad vi gör inom trafikanordningar.

Trafikanordingsplan, planering och myndighetskontakter

Med vår erfarenhet, bredd och kunskap kan vi ta ett närmast unikt helhetsgrepp för dina uppdrag. Vi har kompetens för att ta hand om alla behov, från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet. Vi hjälper även till med tillstånd och myndighetskontakter.

Hyr material för trafikavstängningar

Hos Svevia kan du hyra avstängningsmaterial och skyddsanordningar för trafiksäkra vägavstängningar. Vi erbjuder olika typer av skyddsbarriärer och material för komplett skyltning. Dessutom har vi möjlighet att tillverka unika skyltar i vår egen skyltverksad. Självklart ställer vi ut materialet och avetablerar gör vi givetvis också.