Vinterunderhåll för fastighets­ägare

Mota undan vintern runt din fastighet. Vi erbjuder allt från halkbekämpning, snöröjning och renhållning. Lär mer om vårt vintererbjudande inom uteservice.

Vinterunderhåll runt fastigheten

Svevia har lång erfarenhet av att sköta snöröjning, drift och underhåll av infrastruktur och vägar. Vår expertis har gett oss förtroende att ta helhetsansvar för vinterväghållningen för många kommersiella fastighetsbolag.

Målet är att höja kvaliteten och sänka kostnaderna. Tillsammans med dig som kund kommer vi överens om en standard. Sedan är det vårt ansvar att leva upp till den överenskommelsen.

Vi erbjuder

  • Underhåll av vinterväg

  • Halkbekämpning

  • Snöröjning

  • Jourverksamhet

  • Renhållning

  • Slyröjning

  • Trädfällning

 

 

LADDA NER VÅREN

Ett årshjul för din utemiljö

Ligg steget före i vår och utveckla livet mellan husen.
Nu kan du som fastighetsägare och förvaltare ladda ner vårt årshjul för uteservice. Där får du några tips om hur du som fastighetsägare och förvaltare kan lyfta utemiljön och förbereda dig för året som kommer.

Boka in ett expertsamtal om din utemiljö

Behovsanalys och offert ingår. Fyll i formuläret eller kontakta oss på uteservice@svevia.se.

Fler tjänster inom uteservice

Vi har lång erfarenhet av underhåll och anläggning av mark och park. Läs mer om vad vi kan erbjuda.

Vårunderhåll

Planera för en vårfin utekänsla runt din fastighet. Genom att låta oss sköta om din utemiljö kan du vara säker på att området runt din fastighet håller stilen och utekänslan blir den rätta.

Höstunderhåll

Ligg steget före i höst och utveckla livet mellan husen. Få tips om tips om hur du som fastighetsägare och förvaltare kan lyfta utemiljön och förbereda dig för året som kommer.