Från berg till färdig asfalt

Anlita en specialist på vägar och asfaltering.

Kontakta oss för offert

Inget jobb är för stort eller för litet –
vi hjälper dig hela vägen

Låt oss hjälpa dig med det vi är experter på så kan du hålla på med viktigare saker än att fundera på asfaltskvalitéer och markarbeten. Hör av dig till oss så rekommenderar vi rätt lösning och ser till att arbetet, hela vägen från grunden, blir gjort på bästa sätt.

Svevia hjälper dig med asfaltering av väg, parkeringar, industriytor, garageuppfarter, vändplaner, gångvägar.
Vi utför alla typer av asfalteringsarbeten åt dig som privatperson, industrier, handelsföretag, bensinmackar, transportföretag, bygg- och entreprenadbolag och många fler.

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret. Så hör vi av oss.
Eller kontakta oss direkt:

Vag.syd@svevia.se
010- 458 19 91

Frågor och svar om asfaltering

Vad kostar asfaltering? Vilken typ av beläggning ska jag ha? Och hur går det till då man lägger asfalt. Här har vi samlat svaren på vanliga frågor om asfaltering:

Fler tjänster inom asfaltering

Ska du lägga ny asfalt, förstärka en grusväg eller laga en befintlig beläggning? Inom Svevia har vi byggt upp en hel industri för att möta dina behov.

Vägmarkering

Ingen väg är komplett utan vägmarkering. De vita vägmarkeringarna är en viktig del av vägen, de leder, informerar och varnar trafikanterna. På Svevia kan vi allt inom linjemålning av vägar, gator och andra ytor. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.

En helhetslösning inom asfaltering

Svart beläggning, lite grönare tillverkning. Svevia har ett komplett asfalterbjudande för dig som vill hålla på med annat.