Artikel bild

Marie Hansson ny arbetschef på Svevia

Från och med första januari tillträder Marie Hansson som ny arbetschef i Stockholm, för Svevias division Anläggning. Som arbetschef är uppdraget att långsiktigt leda ett av Svevias två arbetschefsområden inom Stockholm län som arbetar med anläggning av vägar och infrastruktur.

– Marie har under sina år som projektchef på Svevia varit framgångsrik både när det gäller affärsstrategiskt arbete, i sina kundrelationer men också som en uppskattad ledare. Hon är alltid väldigt engagerad i sina projekt och mån om att skapa goda relationer och långsiktiga samarbeten både internt och externt. Jag är väldigt glad över att Marie Hansson har tackat ja till arbetschefsrollen och ser framemot att fortsätta samarbeta med henne, säger Maryam Zarrin, tillträdande regionchef Stockholm, inom division Anläggning.

Marie har en bred erfarenhet av att ha jobbat med allt från inköp och kalkyl till olika arbetsledande roller i över 20 år inom byggbranschen, till största delen på Svevia. Hon kommer närmast från en roll som projektchef för Svevias mångåriga uppdrag vid Mälarbanan.

– Jag känner en stor trygghet i den kompetens och erfarenhet som finns hos medarbetarna i arbetschefsområdet som jag ska leda. I vår geografi finns en stark och dynamisk marknad med stora möjligheter till nya spännande projekt. Samtidigt är konkurrensen i Stockholm stenhård. Jag ser verkligen fram emot uppdraget som är en rolig utmaning. Tillsammans ska vi fortsätta driva framgångsrika projekt med hög säkerhet, säger Marie Hansson.

Presskontakt