Artikel bild

Michael Karlsson ny arbetschef på Svevia

Michael Karlsson tillträder som ny arbetschef för Svevia division Drift i Jönköping. Arbetschefsområdet sträcker sig från Norrköping ner genom Jönköping och ner till Ljungby i Kronoberg.

– Det känns både roligt och tryggt att Michael Karlsson tackat ja till tjänsten som arbetschef. Han är en utpräglad entreprenör med en profil som omfattar både ett modernt och lyhört ledarskap, kunnighet om produktionen och en bred erfarenhet av olika roller inom vår bransch. Jag tror på hans ledarskap och det känns extra roligt att rekryteringen är intern vilket visar på de goda möjligheter till karriär som finns inom bolaget, säger Björn Johnsson, regionchef i syd för division Drift.

Michael har närmare 20 års erfarenhet inom drift och anläggningsbranschen där han haft en rad olika ledande befattningar. Han har jobbat på Svevia sedan 2021 och kommer närmast från en tjänst som platschef för Norrköping basunderhåll.

– Vi har redan en stark och expansiv marknad i vår geografi och med flera stora planerade infrastrukturprojekt växer möjligheterna för att utveckla affären för drift och underhåll ytterligare. Svevia har ett erbjudande som skapar möjligheter för långsiktiga och affärsdrivande relationer. Min inställning är att med god dialog och trygga leveranser samarbeta länge och nära våra kunder. Närmast ser jag framemot att lära känna de kollegor och medarbetare inom arbetschefsområdet som jag ännu inte träffat, säger Michael Karlsson.

Michael Karlsson tillträdde sin tjänst den 14 augusti.

För ytterligare information:

Björn Johnsson, regionchef i syd, division Drift, Svevia, telefon: 010 – 458 13 71

Presskontakt