Asfaltsveckor i västerås_Svevia

Hej Västerås!

Beställ vårens asfaltering av väg, parkeringar, industriytor, garageuppfarter, basketplaner, vändplaner, torg... Inget jobb är för stort eller för litet.

Inget jobb är för stort eller för litet

Inom beläggning erbjuder vi dig lösningar som gör att du kan hålla på med viktigare saker än att fundera på
asfaltskvalitéer och markarbeten. Hör av dig till oss så rekommenderar vi rätt lösning och ser till att grundarbetet blir gjort på bästa sätt. Vi hjälper dig hela vägen

Vi utför allt inom asfaltering och beläggning

Svevia utför alla typer av asfalteringsarbeten åt dig som privatperson, industrier, handelsföretag, bensinmackar, transportföretag, bygg- och entreprenadbolag och många fler. Genom investeringar i nya och miljöanpassade asfaltverk så minskar vi utsläppen och öppnar upp för grönare produkter. Vi erbjuder bland annat asfaltering, vägmarkeringar, asfaltfräsning och tankbeläggning.

Boka kostnadsfri rådgivning

Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss:

Frågor och svar om asfaltering

Vad kostar asfaltering? Vilken typ av beläggning ska jag ha? Och hur går det till då man lägger asfalt. Här har vi samlat svaren på vanliga frågor om asfaltering:

Fler tjänster inom asfaltering

Ska du lägga ny asfalt, förstärka en grusväg eller laga en befintlig beläggning? Inom Svevia har vi byggt upp en hel industri för att möta dina behov.

Vägmarkering

Ingen väg är komplett utan vägmarkering. De vita vägmarkeringarna är en viktig del av vägen, de leder, informerar och varnar trafikanterna. På Svevia kan vi allt inom linjemålning av vägar, gator och andra ytor. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.

En helhetslösning inom asfaltering

Svart beläggning, lite grönare tillverkning. Svevia har ett komplett asfalterbjudande för dig som vill hålla på med annat.