Instagramtävling #vägkänsla

Landsvägen mot sommarstugan som väcker semesterkänslan till liv? Eller gångvägen ner mot vattnet som ger dig avkoppling? Vägar väcker känslor!

I sommar kan du dela med dig av din #vägkänsla på Instagram och vinna fina priser!

Sommarväg. Foto: Annika Enström

Dela med dig av din
#vägkänsla och vinn fina priser!

Använd #vägkänsla #svevia

Lägg upp din bild på Instagram. Tagga med #vägkänsla och #svevia för att tävla.

Beskriv vägkänslan

Beskriv känslan som vägen väcker i dig. En väg som ger dig lugn? En väg som väcker minnen till liv? Eller kanske bara en väldigt vacker väg!

Vinn ett presentkort

De tre vackraste vägbilderna belönas med ett Superpresentkort - ett presentkort där du själv väljer mellan 150 butikskedjor och varumärken.

Öppen profil på Instagram

Kom ihåg att din profil måste vara öppen under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt bidrag

Vi vill njuta av din #vägkänsla

Vi på Svevia älskar vägar! Det är vår passion. Året om planerar och jobbar vi för att landets vägar ska vara trygga och framkomliga, så att samhället kan fungera så smidigt som möjligt. Till sommaren gillar vi allra bäst lukten av nylagd asfalt och doften av slaget gräs från dikeskanten. Då väcks våra vägkänslor till liv. I sommar vill vi se mer av vilka känslor landets vägar väcker i dig!

Ta en bild på en väg, beskriv känslan och publicera på Instagram. Tagga din bild med #vägkänsla #svevia för att vara med och tävla.

Vinn ett presentkort

I slutet av sommaren kommer de tre vackraste vägbilderna att utses och belönas med ett Superpresentkort - ett presentkort där du själv väljer mellan 150 butikskedjor och varumärken. (värde 1200 kr).

Öppen profil

Kom ihåg att din profil måste vara öppen under hela tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Övrig information

Tävlingen pågår t.o.m. 10 augusti 2019. Vinnaren kontaktas via Instagram. Tävlingsjuryn består av Svevias kommunikationsavdelning och beslutet kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram eller Facebook. All information lämnas direkt till Svevia. Vinstskatt gäller enligt svensk lagstiftning.

Lycka till!

Vi hjälper till med allt inom trafikanordning. Foto Fredrik Schlyter

Säkert arbete på väg

Det är mycket som måste klaffa när en väg ska stängas. Lämna över ansvaret till oss. Vi är specialister på att leda om och stänga av
trafiken.

Vi sköter om enskilda vägar

Vi sköter om enkskilda vägar. Foto Patrik Trädgård

En grusväg håller längre om den sköts om på rätt sätt. Det kan vi på Svevia hjälpa dig med.

Lediga jobb på Svevia Foto Petter Karlberg

Ditt nya jobb

Det finns många olika typer av arbetsområden, befattningar och utmaningar inom Svevia. Här hittar du vår aktuella jobblista för Sverige och Norge.