Asfaltera uppfarten eller samfällighetens väg


Behöver du hjälp med att laga asfalt på garageuppfarten?Eller är er vägförening i behov av att lägga ny asfalt?
Vi hjälper både vägföreningar och privatpersoner med asfaltsjobben. Vi gör en behovsanalys, och ser till att gångvägen, uppfarten eller samfällighetens väg får rätt beläggning.

Svevia asfalterar din garageuppfart Foto Patrick Trägårdh

Slitstark asfalt till alla

Föreningar med väg

Vi är helhetsleverantör av slitstarka beläggningar till Sveriges vägsamfälligheter och bostadsrättsföreningar. Vi ger dig råd, och optimerar utläggningen utifrån dina specifika behov på slitstyrka, kostnad etc. Vi kan även underhålla vägen år efter år.

Asfaltera garageuppfarten eller gårdsplanen

Allt fler privatpersoner vill också ha sin villauppfart, gårdsplanen i samma kvalitet som på gatan utanför.  Vi fixar det – snabbt och med en kvalitet som motsvarar just dina krav. Med miljöanpassade produkter och klimatsmart tillverkning blir slutresultatet lite grönare.

Asfaltera garageuppfarten eller gångvägen

Svevia utför alla typer av asfalteringsarbeten åt både bostadsrättsföreningar, vägsamfälligheter och privatpersoner. Av oss får du en paketlösning som gör att du slipper fundera på asfaltskvaliteter, fräsning, vägmarkeringar och underlagets bärighet. Vi har även egna labb som analyserar vägprover – allt för att vi ska kunna rekommendera rätt lösning och se till att grundarbetet bli gjort på bästa sätt. Och genom att Svevia har investerat närmare 100 miljoner i tre nya och miljöanpassade asfaltverk minskar vi utsläppen vid tillverkningen och öppnar upp för grönare produkter. Vi hjälper dig hela vägen, inget projekt är för litet och inget är för stort.


Allt i huset

Eftersom vi är en av Sveriges största anläggningsentreprenörer har vi all kompetens och leveransförmåga i huset. Vill du dessutom komplettera med skyltar, vägräcken, stängsel, kantstenar är det en enkel sak att ordna. Vi kan också ta hand om underhållet av vägen – år efter år. Och vi finns över hela Sverige vilket gör att vi alltid är nära dig – från Arlöv i söder till Övertorneå i norr.

Kontakta oss för offertHar du frågor kring asfaltering?

Har du frågor kring vad det kostar att asfaltera uppfarten? Eller vilken metod som lämpar sig bäst för att asfaltera den enskilda vägen?

Ett samarbete med oss innebär att vi kommer ut till dig och gemensamt kommer överens om uppdragets omfattning. Utifrån dina krav och önskemål gör vi en behovsanalys och tar därefter fram ett kostnadsförslag.

Det här gör vi alltid
 • Behovsanalys
 • Asfaltläggning/utförande
  /kvalitetskontroll
Det här kan vi också göra
 • Labbanalys av vägprover
 • Bortfräsning av gammal asfalt
 • Markarbeten/förstärkningsarbeten
 • Brunnar
 • Kantstenar
 • Stödkanter
 • Vägmarkeringar/målning
 • Räcken/stängsel
 • Skyltar
 • Löpande underhåll

Ett smart val för din vägförening

Tankbeläggning i form av Y1B, JIM och infräsning av makadam är ett kostnadseffektivt, snabbt och klimatsmart beläggningsalternativ för medel- och lågtrafikerade vägar.

Svevia hjälper dig med att sköta oom och ploga din väg. Foto Josef Nilsson

Vi sköter om Sveriges vägar. Varje dag året om.

Vi gör vardagen enklare. När snön faller är det skönt att veta att någon kommer och plogar den. Även sommartid sköter vi om din väg, din bro och dikeskanterna. Låt oss sköta underhållet.

Allt inom vägmarkering

Vi inspekterar din väg och ger dig råd. Foto: Patrick Trägårdh

Vi kan allt inom linjemålning av vägar, gator och andra ytor. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.