Asfalt är min grej. Allt inom beläggning.

Få en säkrare vägkänsla.
I mattsvart.

Ja, tack!

Jag behöver hjälp med asfaltering och önskar kostnadsfri rådgivning och offert. Kontakta Svevias växel på telefon 08-404 10 00 eller fyll i formuläret.Köp asfalt som privatperson eller förening

Både asfalt- och grusvägar

Vägar som ägs privat, av bostadsrättsföreningar och vägsamfälligheter är ofta värda en bättre yta. Vi löser alla dina behov när det gäller asfaltering – oavsett om det handlar om att asfaltera och belägga en sliten asfaltsväg eller göra grusvägen dammfri.

Alla metoder och tekniker

Vi vet vad som passar varje situation och underlag bäst. Vi levererar allt från lågtempererad asfalt med klimatsmarta egenskaper till kostnadseffektiv tankbeläggning med tydlig miljöprofil.

All kringservice

Av oss får du alltid råd på väg. Och vi hjälper dig med allt som finns på och omkring vägen – vägmarkeringar, skyltar, räcken, stängsel, vägtrummor, brunnar eller att göra grusvägen dammfri. 

Vi inspekterar din väg och ger dig råd. Foto: Patrick Trägårdh

Vi kan allt inom linjemålning av vägar, gator och andra ytor. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Svevia asfalterar din garageuppfart Foto PAtrik Tragardh

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och efter dina behov.

Tankbeläggning i form av Y1B, JIM och infräsning av makadam är ett kostnadseffektivt, snabbt och klimatsmart beläggningsalternativ för medel- och lågtrafikerade vägar.

Vi sköter om enkskilda vägar. Foto Patrik Trädgård

En grusväg håller längre om den sköts om på rätt sätt. Det kan vi på Svevia hjälpa dig med.

Kontakta oss för offert

Vi finns nära dig i hela landet!

Svevias växel:
08-404 10 00