Dina behov

Vi har gjort ett tydligt val. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Och som specialist måste vi alltid vara lite bättre än våra konkurrenter – varje dag. Det är en utmaning som vi gillar.

Specialister på allt inom vägar och infrastruktur 

Vi bygger vägar och broar

Vi ser till att Sveriges infrastruktur finns och fungerar. Vi bygger vägar, broar, idrottsplatser, parkeringsytor, lekplatser och förbereder inför nya bostadsområden. 

Vi gör vardagen enklare

En välskött infart, en parkering som är plogad på morgonen och en väg eller gata som är behaglig att köra på. Låt oss sköta underhållet. Dygnet runt, året om.

Vi kan allt inom asfalt

Från den lilla gatan till den stora motorvägen, eller andra ytor som parkering, industriytor och idrottsanläggningar. Vi kan erbjuda helhetslösningar från planering och hela vägen fram till en hållbar beläggning.

Asfalterat & klart

Svevia kan allt inom asfalt Foto Patrick Trägårdh

Vi hjälper både vägföreningar och privatpersoner med asfaltsjobben. Vi gör en behovsanalys, och ser till att gångvägen, garageuppfarten eller samfällighetens väg får rätt beläggning utifrån berhov.

Nära dig

Vi har sten- och grusprodukterna du behöver för grusgångar, vägar, dränering, grundläggning, sandlådor, fotbollsplaner och mycket mer.

Svevia hjälper dig med att sköta oom och ploga din väg. Foto Josef Nilsson

Vi sköter om Sveriges vägar. Varje dag året om.

Vi gör vardagen enklare. När snön faller är det skönt att veta att någon kommer och plogar den. Även sommartid sköter vi om din väg, din bro och dikeskanterna. Låt oss sköta underhållet.

Vi tar hand om hårda och mjuka ytor

Vi sköter och anlägger grönområden, parker, idrottsplatser, lekplatser och marken runt hotell, shoppingcenter, konferensanläggningar,
parkeringar och vägar. Och på vintern håller vi snön borta.

Idrottssverige ska stå på stadig grund

Vi gör grundjobbet när idrottsplatser och sporthallar ska byggas. Och vi anlägger publikytorna runt omkring.

Styra trafik

Det är mycket som måste klaffa när en väg ska stängas. Lämna över ansvaret till oss. Vi är specialister på att leda om och stänga av
trafiken.

Vi löser ditt maskinbehov

Arento erbjuder uthyrning av maskiner, fordon och utrustning. Vi finns från Luleå i norr till Malmö i söder och ingår i Sveviakoncernen.

Lediga jobb på Svevia Foto Petter Karlberg

Ditt nya jobb

Det finns många olika typer av arbetsområden, befattningar och utmaningar inom Svevia. Här hittar du vår aktuella jobblista för Sverige och Norge.

Svevias kontor

Kom i kontakt med ditt lokala Svevia-kontor.