Artikel bild

Saeid Azmoudeh ny arbetschef på Svevia

Den 28 augusti tillträder Saeid Azmoudeh som ny arbetschef i Göteborg, för Svevias division Anläggning. Som arbetschef är uppdraget att långsiktigt leda Svevias nystartade arbetschefsgrupp i Västsverige, som arbetar med anläggning av vägar och infrastruktur. Ombyggnaden av E45 till mötesfri landsväg mellan Tösse och Åmål är ett av flera pågående uppdrag.

– Jag är väldigt glad att få hälsa Saeid välkommen till Svevia. Med sin affärsmässighet och sitt förtroendeskapande ledarskap är Saeid rätt person att bygga upp och utveckla arbetschefsgruppen samt att driva strategiska samarbeten både internt och externt. Jag är övertygad om att Saeids breda erfarenhet av att leda infrastrukturprojekt på både entreprenörs- och beställarsidan kommer att ge oss rätt förutsättningar att växa och bli ännu starkare i Västsverige, säger Greta Jodal, regionchef Syd, division Anläggning.

Saeid kommer närmast från Trafikverket där han har haft flera roller, sedan 2018 som enhetschef på verksamhetsområdet investering i region väst. Han har bland annat lett arbetet kring utbyggnaden av E20 genom västra Götaland i ett flertal entreprenadformer. Han har även en bakgrund som projektledare och planeringschef på Infranord.

– Svevia är känt för sin starka yrkesstolthet och sitt engagemang för kvalitet och säkerhet i sina projekt, något som gör bolaget till en attraktiv arbetsplats. Det är med stor ödmjukhet jag åtar mig uppgiften att tillsammans med alla duktiga medarbetare i Göteborg bygga upp en ny arbetschefsgrupp för större mark-, VA- och vägprojekt. Jag ser verkligen fram emot att lära känna hela teamet. Jag prioriterar säkerhet, ledarskap och hållbarhet och är övertygad om att innovation och tätt samarbete med våra kunder skapar möjlighet för fler lönsamma affärer och för att öka Svevias närvaro i västra Sverige, säger Saeid Azmoudeh.

Presskontakt