Artikel bild

Karin Larsson ny arbetsmiljöchef på Svevia

Svevias säkerhetskultur präglas av omtanke, för såväl medarbetare, underentreprenörer och trafikanter i Svevias projekt. För att ha branschens säkraste arbetsplatser tillsätts Karin Larsson som ny arbetsmiljöchef.

– Svevia har en tydlig tillväxtplan under de kommande åren, där säkerhet- och arbetsmiljö betraktas som en viktig strategisk fråga. Karin Larsson har en bred kompetens inom säkerhetsarbete och arbetsmiljöfrågor från både energi- och anläggningsbranschen. Med sin gedigna erfarenhet kommer hon att ha en nyckelroll i vårt fokuserade arbete på frågor inom säkerhet och jargong., säger koncernHR-chef, Mathilda Scott.

Karin kommer närmast från vindkraftsbolaget OX2 där hon fungerat som arbetsmiljö- och miljöchef och har innan det bland annat arbetat som arbetsmiljöansvarig på JM Entreprenad och Skanska.

– Jag ser med glädje fram emot att få ansvara för Svevias arbetsmiljöarbete tillsammans med kompetenta specialister och medarbetare i verksamheten. Svevia visar att säkerhetsarbetet står högt upp på agendan med en tydlig nollvision för olyckor. Jag har följt Svevias arbetsmiljöarbete under flera år och är stolt över att få vara en del av detta viktiga arbete. Tillsammans kommer vi fortsätta utveckla och stärka säkerhetskulturen i företaget, säger Karin Larsson.

Karin Larsson tillträdde 1 november.

För ytterligare information:

Mathilda Scott, Koncern HR-chef, Svevia, telefon: 08-404 10 00

Presskontakt