Artikel bild

Linda Avatare blir ansvarig för arbetsmiljö inom Svevia

Svevia har anställt Linda Avatare som ansvarig för företagets arbetsmiljöarbete. Rekryteringen är ett led i att ytterligare stärka säkerhetskulturen i företaget. Linda Avatare tillträder sin tjänst den 15 mars.

– Jag är väldigt glad över att Linda Avatare vill anta utmaningen med att ta Svevias arbetsmiljöarbete till nästa nivå. Linda Avatares erfarenhet från Stockholm Exergi, som har liknande utmaningar som Svevia, kommer att vara väldigt värdefull för oss, säger Emilie Beckman, hållbarhetschef i Svevia.

Linda Avatare kommer närmast från en tjänst som arbetsmiljöspecialist på Stockholms Exergi. Dessförinnan har hon många års erfarenhet inom arbetsmiljöområdet från Fortum och ÅF (Afry – tidigare Ångpanneföreningen).

– Jag ser fram emot att lära känna en ny samhällsviktig bransch och nya medarbetare, samt att vara med och arbeta för en bättre arbetsmiljö. Jag kommer att bidra med nyfikenhet och erfarenhet av att stötta och utveckla verksamheter på olika nivåer, från ledning till medarbetare och underentreprenörer, såväl inom det systematiska arbetsmiljöarbetet som inom mer specifika arbetsmiljöområden, säger Linda Avatare, ny arbetsmiljöansvarig i Svevia.

Linda Avatare tillträder sin tjänst den 15 mars och utgår från Svevias huvudkontor i Solna.

– Det måste vara säkert för oss som bygger och sköter om vägar. Många av Svevias medarbetare arbetar dagligen i en riskfylld arbetsmiljö. Därför behöver säkerhetsarbetet vara under ständig utveckling. Med Linda Avatares kunskap om, och engagemang för, arbetsmiljöfrågor kommer hon att kunna att bidra till att stärka Svevias säkerhetskultur ytterligare, säger Emilie Beckman, hållbarhetschef i Svevia.


För mer information, kontakta:

Emilie Beckman, Hållbarhetschef, Svevia, emilie.beckman@svevia.se
Tel: 08-404 10 29

Presskontakt

Sofia Eriksson, Kommunikationschef

08 - 764 23 79

sofia.eriksson@svevia.se