Artikel bild

Sara Tocklin ny HR-chef i Svevia

Svevias nya HR-chef heter Sara Tocklin och kommer närmast från Arriva Sverige AB och rollen som Director Corporate Affairs, med ansvar för HR, kommunikation och säkerhet.

– Jag är mycket glad över att Sara Tocklin har valt att komma till Svevia. Hon har lång erfarenhet från ingenjörstung, decentraliserad verksamhet. Jag ser fram emot att hon, med sina mycket goda ledaregenskaper, sin insikt om HR:s betydelse för affärerna samt sin positiva energi, på ett bra sätt kommer att bidra till Svevias fortsatta utveckling, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef i Svevia.

Sara Tocklin har lång och gedigen erfarenhet från arbete med HR-frågor i organisationer som i mångt och mycket bygger på ingenjörskunskap och projektstyrning.

– Det ska bli spännande och jag ser fram emot att få komma till Svevia. Jag vill vara en stolt ambassadör och trivs i branscher av den här typen, där medarbetarna och deras kompetens är avgörande för bolagets framgång och där verksamheten syns och har betydelse för många i vardagen. Jag gillar utmaningar och i vår bransch är en av utmaningarna att vara en attraktiv arbetsgivare för de medarbetare som behöver arbeta långt ifrån hemmet, säger Sara Tocklin, ny HR-chef i Svevia.

Sara Tocklin kommer att ingå i Svevias koncernledning och tillträdde tjänsten den 2 november 2020.

Presskontakt

Sofia Eriksson, Kommunikationschef

08 - 764 23 79

sofia.eriksson@svevia.se