Möt sommaren med en ny jobbkänsla.

Snart semestertider. Ladda för en ny jobbhöst och sök nya utmaningar på Svevia. Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som vill bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Här listar du dig för lediga jobb

Även om vi inte kan matcha dina önskningar precis just nu kan du alltid skicka in en spontanansökan. Registrera dig här och få information om våra lediga tjänster så fort de publiceras. Visa upp dina starka sidor, ladda upp ditt cv och var först ut när drömjobbet dyker upp.

Lediga jobb just nu

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss på Svevia får du göra både och.

Se alla lediga tjänster

Tillsammans får vi stad och land
att fungera.

Se filmen:

Möt några av våra medarbetare

Oavsett om du vill utvecklas som ledare eller vässa dina specialistkunskaper har du mycket att vinna på att dela väg med oss. Vi kombinerar det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. På vägen har vi roligt tillsammans.

Arbetschefen Anna-Karin Wärn

"Det som gör mig stolt är att vi gör någonting som blir bestående."

Josefin Lundström, råvaruansvarig

Josefin Lundström jobbar med att hitta rätt material till minsta möjliga störning och bästa möjliga ekonomiska förutsättningar inom Svevias råvarugrupp

Molly Ahlbom, vägarbetare

"Det jag jobbar med rent konkret är att skydda trafikanter och medarbetare som jobbar ute på vägarna."

Kristoffer Forsberg, arbetsledare

Som arbetsledare är Kristoffer Forsberg navet i det dagliga arbetet.

Sara Herrström, vägarbetare

Som TMA-chaufför och vägarbetare har Sara Herrström en varierande arbetsvardag där hon får vara med och bidra till samhället. Något hon trivs med.

Krister Johansson, platschef

Under den stora skogsbranden i Västmanland 2014 arbetade personal från Svevia bland annat med att spärra av och reparera vägar. En av de som kallades in var Krister Johansson, platschef i Fagersta.

Dina möjligheter

Det finns massor av utmaningar i vår vardag där du kan uppleva olika miljöer och utveckla dina specialist- och ledaregenskaper. Läs mer om dina möjligheter hos oss.

Utbildning och kompetensutveckling

Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Karriärvägar

På Svevia erbjuder vi karriärer inom många olika verksamheter. Bland annat anläggning, drift, beläggning, marksanering och inom flera av våra affärsstödjande verksamheter.