Vägarbetare

Som vägarbetare har du vägen som din arbetsplats. Du är med och håller vägen i gott skick och ser till att människor kan komma fram.

Jobba som vägarbetare

Som vägarbetare befinner du dig dagligen på landets vägar. Rollen som vägarbetare är mångfacetterad och variationerna är många beroende på årstid och var du är placerad inom Svevia. Vardagen som vägarbetare kan bestå i allt från räckesarbeten och montering av vägskyltar till halk- och snöbekämpning eller slåtter av dikesrenar.

Som vägarbetare är du en lagspelare som är villig att be om råd, såväl som att dela med dig av din egen kunskap. Du är lyhörd för andras förslag och idéer och har en förmåga att leverera med hög kvalitet och enligt satta tidplaner. Då du dagligen befinner dig i trafikerade miljöer står säkerheten alltid högst på agendan och du utför dina arbetsmoment med högt säkerhetsfokus.

Exempel på arbetsuppgifter som vägarbetare:

  • Trafikavstängingsarbeten
  • Tvättning och montering av vägskyltar
  • Halk- och snöbekämpning
  • Lagning av potthål
  • Slåtter av dikesrenar

Vad krävs för att jobba som vägarbetare på Svevia?

Kraven för att bli vägarbetare varierar beroende på dina arbetsuppgifter och din specifika roll.

Specifik information om vad som krävs för att arbeta som vägarbetare hittar du under rollbeskrivningen i våra utannonserade tjänster. Alla lediga tjänster hos Svevia hittar du här.

Möt några av våra medarbetare

Sara Herrström

Maria Olofsson

Molly Ahlbom

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Dina möjligheter

Vi erbjuder dig en utmanande vardag. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad.