Arbetsledare

Som arbetsledare är du med och styr det dagliga arbetet ute i Svevias projekt. Du ansvarar för projektets genomförande och bidrar till att skapa goda relationer med kollegor och samarbetspartners.

Jobba som arbetsledare - arbetsbeskrivning

Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet ute på något av Svevias pågående projekt. Det är du som arbetsledare som ser till så att jobbet blir gjort - och att det utförs enligt uppsatta mål och krav.

Oavsett om du befinner dig på ett byggprojekt, är ute och underhåller en vinterväg eller leder ett beläggningsarbete, präglas din vardag av snabba beslut och ansvarstagande.

För att lyckas i ditt arbete är samverkan, såväl internt i teamet som med kunder, avgörande. Du arbetar dagligen med att bygga relationer och nätverk, därför är det viktigt att du har en förmåga att komma överens med andra.

Exempel på arbetsuppgifter som arbetsledare:

  • Löpande kundkuntakter
  • Sammanställa och fakturera arbeten löpande
  • Fördela ansvar och uppgifter inom arbetsgruppen
  • Aktivt arbete för att värna om säkerheten på arbetsplatsen
  • Säkerställa arbetets kvalitet och att tidplaner hålls

Vad krävs för att jobba som arbetsledare på Svevia?

Vad som krävs för att jobba som arbetsledare skiljer sig åt, beroende på typ av projekt och var inom Svevia du arbetar. I många fall är det dock en fördel om du har erfarenhet från branschen, exempelvis inom bygg, anläggning, vägunderhåll eller beläggning samt att du besitter de personliga egenskaper som krävs för att utföra jobbet.

Specifik information om vad som krävs för att jobba som arbetsledare hittar du under rollbeskrivningen i våra utannonserade tjänster. Alla lediga tjänster hos Svevia hittar du här.

Möt Kristoffer Forsberg, arbetsledare på Svevia

Lediga jobb på Svevia

Genom tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Här hittar du vår aktuella jobblista.

Se alla lediga tjänster

Relaterade sidor

Läs mer om hur det är att jobba på Svevia.

Trainee och student

Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. För dig som lockas av en utmanande vardag i en spännande miljö finns det gott om möjligheter.

Företaget

Vi har gjort ett tydligt val. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Läs mer om vad vi gör och vad vi tror på.