Ett vinnande samspel


Inom Svevia delar vi med oss av varandras kunskaper och erfarenhet – till kollegor, kunder och leverantörer. Det gör oss effektivare och bättre på att möta våra uppdragsgivares behov.


Möt några lagspelare

Det är roligare att jobba tillsammans. Att få möjlighet att dela väg oavsett om det handlar om den egna utvecklingen eller att lyfta ett kundsamarbete eller förfina liret med en leverantör. Här möter du några av våra lagspelare som berättar hur en helt vanlig dag kan se ut.

Jakten på den perfekta stenen

Josefin Lundström råvaruansvarig

Josefin jobbar med att hitta bästa möjliga material till minsta möjliga störning och bästa möjliga ekonomiska förutsättningar i Svevias råvarugrupp.

Måns Edvardsson, arbetsledare. Foto: Johanna Syrén

Ett naturnära yrke

Måns Edvardsson älskar naturliv och att se stora konstruktioner växa fram. Två intressen som han får utlopp för i sitt yrke som arbetsledare på Svevia.

Ett yrke med variation

Linda Hellsing började som mätningsbiträde på Svevia i april 2005. Hon valde sen att vidareutbilda sig till mättekniker, ett val hon idag inte ångrar.

Linus Isaksson, trainee Svevia

Ett arbete för två

Christer Lestander och Torbjörn Fjellström bor och arbetar ihop då de sköter vägarna i Merkenäs, 13 mil utanför Arjeplog. Ett utmanande arbete som ställer höga krav på samarbete.

Med lösningar i fokus

Erik Mäkelä, verksamhetsutvecklare, brinner för hållbar verksamhetsutveckling. Han drivs av att hitta nya lösningar som ska utveckla Svevia och underlätta i medarbetarnas dagliga arbete.  

Foto: Johan Lundahl

Ryckte ut vid brand

När branden i Västmanland bröt ut sommaren 2014 fick Svevia bland annat i uppdrag att sköta trafikavspärrningarna i brandområdet. Krister Johansson, platschef i Fagersta, som själv evakuerats från branden, deltog i arbetet.