Vår verksamhet i Göteborg växer

Inom Division Anläggning har vi just nu 50 lediga tjänster för dig som vill arbeta med utmanande projekt i Göteborg. Detta i en organisation där du får använda dina personliga styrkor och ha garanterat roligt på jobbet.

En miljard 2018

Marknaden i Göteborg med omnejd är explosionsartad. Närmsta 20 åren ska det byggas för ca 1 000 miljarder. Svevia i Göteborg satsar på att öka lönsamheten, tredubbla omsättningen och dubbla personalstyrkan under de kommande åren. I siffror innebär det att vi år 2018 ska tjäna minst 100 miljoner på en omsättning om 1 miljard. Till det behöver vi rekrytera ca 50 nya medarbetare.

Är du rätt person – hittar vi rollen för dig

För att nå vårt offensiva mål behöver vi fylla på i alla roller. Vi behöver bland annat:

  • Geotekniker
  • Projekteringsledare
  • Entreprenadingenjör
  • Projektchef
  • Produktionschef
  • Projektingenjör
  • Arbetsledare
  • Mättekniker

Vad erbjuder Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi vill också stimulera din innovativa sida. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar.

Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.Se Jens Andreasson, ny regionchef i Svevia, berätta mer om satsningen i Göteborg.

Ansökan

Är du rätt person, med rätt inneboende styrkor och driv, så hittar vi en plats för dig – välkommen med din spontanansökan!

Kontakt

Arbetschef
Jens Andreasson
tfn 0725-026512

Projektchef
Marcus Johansson
tfn 0708-465446

Verksamhetsutvecklare
Karin Baljeu Djurback
tfn 0706-010330

Dela med dig. Det gör vi.


På Svevia blir du snabbt en i gänget. Vi delar med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor.


Utmärk dig och gör karriär


Hos oss märks du och gör skillnad – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller utvecklas som specialist. Karriärvägarna är många.

Tänk nytt, tänk hållbart


Vi vill stimulera din innovativa sida. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar.