Kontakta våra specialister på trafikavstängningar

Oavsett om det gäller ombyggnationer i vägnätet, fastighetsbyggen i stadsmiljö eller ett stort idrottsarrangemang, tar Svevia hand om trafikavstängningarna.
Hos oss har du en enda kontaktperson som hjälper dig med planering, material och genomförande. En totallösning, helt anpassad efter dina behov.

Kontakta Svevia för hjälp med trafikavstängning

Din lokala specialist på trafikavstängningar

Svevias specialister på trafikanordningar och avstängning av väg finns över hela landet. Kontakta oss via formuläret nedan om du behöver hjälp med avstängning eller om du vill hyra avstängningsmaterial.Hyr trafik- & skyddsanordningar för säkra vägavstängningar

Material med högsta säkerhetsklass

Hos Svevia kan du hyra avstängninsmaterial och skyddsanordningar för trafiksäkra vägavstängningar. Vi erbjuder olika typer av skyddsbarriärer och material för komplett skyltning. Dessutom har vi möjlighet att tillverka unika skyltar i vår egen skyltverkstad. Självklart ställer vi ut material och avetablerar gör vi givetvis också.

Godkänd TA-plan

TA-plan - Vi har kompetens för att ta hand om allt från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet.

Med vår erfarenhet, bredd och kunskap kan vi ta ett närmast unikt helhetsgrepp för dina uppdrag. Vi har kompetens för att ta hand om alla behov, från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet. Vi hjälper även till med tillstånd och myndighetskontakter.

Vi hjälper dig med trafikomläggning och skapar trafiksäkra evenemang

Vi gör evenemanget säkert

Vi hjälper till med säkerheten vid evenemanget. Vi sköter allt från logistik och planering för trafikomläggning till utplacering av flaggstänger och blomsterarrangemang. Allt för att
säkerställa att arrangemanget genomförs så säkert som möjligt, samtidigt som trafik och viktiga samhällsfunktioner rullar.