Jag har en plan för dig som behöver
stänga av eller leda om trafiken.

Boka in dig på en säkrare vägkänsla.

Ja, tack!

Jag behöver hjälp med en trafikavstängning. Kontakta Svevias växel på telefon 08-404 10 00 eller fyll i formuläret så hör vi av oss.Specialister på trafikanordningar

Vid alla vägarbeten och ombyggnationer som påverkar framkomligheten krävs noggrann planering, effektivt avstängningsmaterial och tydlig skyltning. Det är här vår expertis kommer bäst till sin rätt. Svevia har lång erfarenhet av allt som krävs för att genomföra vägavstängningar i alla typer av trafikmiljöer på ett trafiksäkert sätt. Vi har kompetens för att ta hand om alla delar - från planering och framtagande av TA-planer till att utföra själva arbetet.

Material med högsta säkerhetsklass

2016-08-31 Västerås. Trafikanordning E18 Västerås. Josefine Fischer, trainee, rättar till en sergeant.  Foto: Markus Marcetic

Hos Svevia kan du hyra avstängninsmaterial och skyddsanordningar för trafiksäkra vägavstängningar. Vi erbjuder olika typer av skyddsbarriärer och material för komplett skyltning. Dessutom har vi möjlighet att tillverka unika skyltar i vår egen skyltverkstad. Självklart ställer vi ut material och avetablerar gör vi givetvis också.

Godkänd TA-plan

TA-plan - Vi har kompetens för att ta hand om allt från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet.

Med vår erfarenhet, bredd och kunskap kan vi ta ett närmast unikt helhetsgrepp för dina uppdrag. Vi har kompetens för att ta hand om alla behov, från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet. Vi hjälper även till med tillstånd och myndighetskontakter.

Vi hjälper dig med trafikomläggning och skapar trafiksäkra evenemang

Vi gör evenemanget säkert

Vi hjälper till med säkerheten vid evenemanget. Vi sköter allt från logistik och planering för trafikomläggning till utplacering av flaggstänger och blomsterarrangemang. Allt för att
säkerställa att arrangemanget genomförs så säkert som möjligt, samtidigt som trafik och viktiga samhällsfunktioner rullar.

Säkerhet för löpare och åskådare

Svevia sköter avstängningarna vid Midnattsloppet i Stockholm

När midnattsloppet går av stapeln i Stockholm och Malmö finns Svevia på plats för att sköta trafikanordningarna kring evenemanget. Ett evenemang av den storleken ställer höga krav på säkra trafikanordningar där trafik och viktiga samhällsfunktioner kan rulla och att löpare och åskådare fortsatt kan känna sig trygga.

Järnkoll på säkerhet

Svevia sköter trafikavstängningarna vid Ironman

Sedan 2012 har Ironman samarbetat med Svevia för trafikavstängning. Totalt lägger Ironman 1,4 miljoner kronor på trafikavstängningarna varje år. Ett uppskattat och speciellt moment i just Kalmartävlingen är att det 180 km långa cykelloppet delvis är förlagt över Ölandsbron som då helt stängs av i det ena körfältet.

Svevia stänger av trafiken vid Eurovision Song Contest 2016. Foto: Jovan Radomir

Svevia skapade en säker trafikmiljö för deltagare och fans när Eurovision Song Contest gick av stapeln i Stockholm.

Kontakta en specialist på trafikanordningar

Vi finns nära dig i hela landet!

Svevias växel:
08-404 10 00