Specialister på vägavstängningar

Vid alla vägarbeten och ombyggnationer som påverkar framkomligheten krävs noggrann planering, effektivt avstängningsmaterial och tydlig skyltning. Det är här vår expertis kommer bäst till sin rätt. Svevia har lång erfarenhet av allt som krävs för att leda om eller stänga av trafik i alla typer av trafikmiljöer. Vi har kompetens för att ta hand om alla delar - från planering och framtagande av TA-planer till att utföra själva arbetet.

Styra trafik? Svevia hjälper dig hela vägen från start till slut.
Svevia hyr ut material för säkra trafikavstängningar

Material med högsta säkerhetsklass

Hos Svevia kan du hyra allt material du behöver för trafikavstängningar. Vi har skyddsbarriärer och material för komplett skyltning vid vägarbeten och vägavstängningar.
Dessutom har vi möjlighet att tillverka unika skyltar i vår egen skyltverkstad. Självklart ställer vi ut material och avetablerar gör vi givetvis också.

Godkänd TA-plan

Vi tar fram trafikanordningsplaner och sköter tillstånd och myndighetskontakter.

Med vår erfarenhet, bredd och kunskap kan vi ta ett närmast unikt helhetsgrepp för dina uppdrag. Vi har kompetens för att ta hand om alla behov, från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till själva arbetet. Vi hjälper även till med tillstånd och myndighetskontakter.

Ironman - Svevia sköter vägavstängningarna

Vi gör evenemanget säkert

Oringen, Ironman, Midnattsloppet och Vätternrundan är idrottsfester som Svevia hjälpt med trafikanordning och avstängning. Vi sköter allt från logistik och planering för avstängning av vägar och gator till utplacering av flaggstänger och blomsterarrangemang. Allt för att
säkerställa att arrangemanget genomförs så säkert som möjligt, samtidigt som trafik och viktiga samhällsfunktioner rullar.

Järnkoll på säkerhet

Svevia sköter trafikavstängningarna vid Ironman

Sedan 2012 har Ironman samarbetat med Svevia för trafikavstängning. Totalt lägger Ironman 1,4 miljoner kronor på trafikavstängningarna varje år. Ett uppskattat och speciellt moment i just Kalmartävlingen är att det 180 km långa cykelloppet delvis är förlagt över Ölandsbron som då helt stängs av i det ena körfältet.

Trygg trafikmiljö för besökare och artister

Svevia stänger av trafiken vid Eurovision Song Contest 2016.

För att skapa en säker trafikmiljö för deltagare och fans vid Eurovision Song Contest i Stockholm 2016 skötte Svevia trafikavstängningarna åt Stockholm Stad vid den provisoriska evenemangsbyggnaden EuroClub och Euro Fan café på Skeppsbron nedanför Stockholms slott.

Säkerhet för löpare och åskådare

Svevia sköter avstängningarna vid Midnattsloppet i Stockholm

När midnattsloppet går av stapeln i Stockholm och Malmö finns Svevia på plats för att sköta trafikanordningarna kring evenemanget. Ett evenemang av den storleken ställer höga krav på säkra trafikanordningar där trafik och viktiga samhällsfunktioner kan rulla och att löpare och åskådare fortsatt kan känna sig trygga.