Köp grus i Älvsbyn

Vid krossanläggningen i Pålsträsk strax utanför Älvsbyn hittar du grus- och krossprodukter anpassade för dina behov. Oavsett om det gäller ballast till ett vägbygge, dränering, grundläggning eller asfalttillverkning så hittar du det hos oss. Allt material är närproducerat och du kan vara säker på vad du får på flaket. Produkterna är testade och CE-märkta på lokal nivå. Kontakta krossanläggningen för mer information om sortimentet och för att beställa.

Pålsträsk krossanläggning, Älvsbyn

 

Platschef:

Therese Johansson
076-771 53 82
therese.johansson@svevia.se

Sortiment och öppettider:

För prisuppgifter, beställning med leverans och dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor kontakta platschefen.

Här hittar du Svevias krossanläggningar

Vi finns i hela landet

Kontakta någon av våra krossanläggningar för att hämta grus, kross och ballastprodukter. Vi har anläggningar i hela landet – från norr till söder.

Vi finns över hela landet

Via våra fasta och mobila asfaltverk kan vi försörja hela Sverige med asfaltsmassa. Två toppmoderna verk runt Stockholm och ett i Västerbotten bäddar för lägre utsläpp av koldioxid.

Vårt sortiment - Bergkross, naturgrus, sand, morän, fyllnadsmaterial och återvunnen asfalt

Ett brett sortiment

Vid Svevias ballastanläggningar hittar du alla de krossprodukter du behöver för exempelvis vägbyggen, dränering, grundläggning, järnvägskonstruktioner och betong- och asfalttillverkning.

Asfaltera mera

Vi hjälper dig med beläggning och asfaltering

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och när det behövs analyserar våra labb asfalten – på molekylnivå.