Köp grus i Timrå

Grus och ballastprodukter hittar du vid Hussjöby krossanläggning i Timrå. Allt vi säljer är närproducerat och du vet alltid vad du får på flaket. Alla produkter är testade och CE-märkta på lokal nivå. Besök anläggningen eller kontakta platschefen för information om sortiment, öppettider eller för att lägga en beställning. Vid anläggningen kan vi även erbjuda återvinning av återvunnet material - allt för ett hållbarare kretslopp.

Vill du köpa grus i Hussjöby, Timrå?

 

Kontakt:

Platschef, Tommie Westin
072-454 84 84
tommie.westin@svevia.s

För prisuppgifter, beställning med leverans och dagsaktuellt sortiment samt gällande regler vid avlämnande av massor kontakta platschefen.

Här hittar du Svevias krossanläggningar

Vi finns i hela landet

Kontakta någon av våra krossanläggningar för att hämta grus, kross och ballastprodukter. Vi har anläggningar i hela landet – från norr till söder.

Asfaltera mera

Vi hjälper dig med beläggning och asfaltering

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och när det behövs analyserar våra labb asfalten – på molekylnivå.

Vårt sortiment - Bergkross, naturgrus, sand, morän, fyllnadsmaterial och återvunnen asfalt

Ett brett sortiment

Vid Svevias ballastanläggningar hittar du alla de krossprodukter du behöver för exempelvis vägbyggen, dränering, grundläggning, järnvägskonstruktioner och betong- och asfalttillverkning.

Vi labbar med berget

Vid våra laboratorier testar vi all ballast som lämnar våra krossanläggningar

Runt om i landet har vi egna laboratorier som testar alla krossprodukter som lämnar våra täkter. Vi ger klara besked om de tekniska egenskaperna hos varje produkt.