Dina behov

Vi har gjort ett tydligt val. Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Och som specialist måste vi alltid vara lite bättre än våra konkurrenter – varje dag. Det är en utmaning som vi gillar.

Svevia alltid på väg

Specialister på allt inom vägar och infrastruktur 

Vi bygger infrastruktur

Vi bygger vägar, broar och förbereder inför nybyggnad av industrier och bostadsområden. Vi ser till att Sveriges infrastruktur finns och fungerar.

Vi gör vardagen enklare

En välskött infart, en parkering som är plogad på morgonen och en väg eller gata som är behaglig att köra på. Låt oss sköta underhållet. Dygnet runt, året om.

Vi kan allt inom asfalt

Från den lilla gatan till den stora motorvägen, eller andra ytor som parkering, industriytor eller idrottsanläggningar. Vi kan erbjuda helhetslösningar från planering och hela vägen fram till en hållbar beläggning.

Asfalterat & klart

Svevia asfalterar

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och när det behövs analyserar våra labb asfalten – på molekylnivå.

Vi sköter om Sveriges vägar

Underhåll av väg

Vi gör vardagen enklare. En välskött infart, en parkering som är plogad å morgonen och en grusväg som är behaglig att köra på. Låt oss sköta underhållet.

Bästa grunden för ditt projekt

Grundläggning Svevia

Vi gör mark- och grundläggningsjobbet när huset ska byggas, vindkraftsparken ska resas eller ett helt område ska exploateras.

Grus och kross Svevia

Allt du behöver i grunden

Vi har ballasten du behöver för vägbyggen, dränering, grundläggning, järnvägskonstruktioner, betong- och asfalttillverkning.

Infrastruktur för företag på väg

Svevia bygger och underhåller broar och vägar

En ny väg för timmertransporterna eller en bro till hotellet? Svevia bygger alla typer av vägar och broar – för stora och små företag.

Säkert arbete på väg

Vi hjälper till med allt inom trafikanordning. Foto Fredrik Schlyter

Det är mycket som måste klaffa när en väg ska stängas. Lämna över ansvaret till oss. Vi är specialister på att leda om och stänga av
trafiken.

Ledande inom sanering

Vi sköter om enkskilda vägar. Foto Patrik Trädgård

Förorenade platser kan, när de är sanerade komma till bättre, klokare och mer lönsam användning. Det hjälper vi till med.

Vi tar hand om hårda och mjuka ytor

Svevia underhåller mark och park.

Vi sköter och anlägger grönområden, parker, idrottsplatser, lekplatser och marken runt hotell, shoppingcenter, konferensanläggningar, parkeringar och vägar. Och på vintern håller vi snön borta.

Kraftbyggare – hela vägen

Vindkraft, fjärrvärme, vattenkraft – vi är med och anlägger den svenska energisektorn. Vi tar helhetsgreppet och levererar mer nytta.

Kontakta oss