Vi asfalterar när ditt företag håller på med annat

Ett komplett asfaltserbjudande till Sveriges företag - allt från hotell, bensinstationer, industrier till hamnar, entreprenadbolag och shoppingcenter.

Vi kan allt om asfalt. Foto Patrick Trägårdh

Ett grönare asfaltserbjudande

Alla typer av ytor och vägar

Vi löser alla dina behov när det gäller asfaltering – oavsett om det handlar om att fixa uppfarten till kontoret eller asfaltera en industriväg.

Alla metoder och tekniker

Vi vet vad som passar varje situation och underlag bäst. Vi leverera allt från lågtempererad asfalt med klimatsmarta egenskaper till kostnadseffektiv tankbeläggning med tydlig miljöprofil.

All kringservice

Av oss får du alltid råd på väg. Och vi hjälper dig med allt som finns på och omkring vägen – vägmarkeringar, skyltar, räcken, stängsel, vägtrummor och brunnar.

Asfaltera mera

Svevia asfalterar

Att asfaltera är en hel vetenskap. Berätta vad du vill göra så ser vi till att din yta byggs upp på rätt sätt. Och när det behövs analyserar våra labb asfalten – på molekylnivå.

Förläng livslängden på din väg

Med smarta metoder lagar vi sprickor, potthål och jämnar ut hjulspår i asfalten.

Labbar för säkerhet och innovation

Runt om i landet har vi egna labb som utvecklar såväl nya asfaltskvalitéer som tar prover på befintliga beläggningar och vägkonstruktioner.

Vi inspekterar din väg och ger dig råd. Foto: Patrick Trägårdh

Allt inom vägmarkering

Vi kan allt inom linjemålning av vägar, gator och andra ytor. Vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Fräs asfalt effektivare

Asfaltfräsning Foto Svante Örnberg

Svevia är i dag en av landets ledande entreprenörer inom asfaltfräsning.

Grus och kross Svevia

Allt du behöver i grunden

Vi har ballasten du behöver för vägbyggen, dränering, grundläggning, järnvägskonstruktioner, betong- och asfalttillverkning.

Vi sköter om Sveriges vägar

Underhåll av väg

Vi gör vardagen enklare. En välskött infart, en parkering som är plogad å morgonen och en grusväg som är behaglig att köra på. Låt oss sköta underhållet.

Vi finns över hela landet

Via våra fasta och mobila asfaltverk kan vi försörja hela Sverige med asfaltsmassa. Två toppmoderna verk runt Stockholm och ett i Västerbotten bäddar för lägre utsläpp av koldioxid.

Kontakta oss för att få kostnadsförslag på ett asfaltsjobb!